Minőségi bútorok online

vezetőségi ülés jegyzőkönyv

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Jegyzőkönyv

az vezetőségi gyűlések minden hónapban, szükség szerint, szerdára vagy csütörtökre tervezve a következő ülés november 22-re tervezve Galántán, 2012. október 25.

Fontos változás 2020-tól! – Hivatásos Tűzoltók Független ...

Tisztelt Kollégák! Tájékoztatlak benneteket, hogy 2020. januártól az eddigi 9 Ft/km-ről 15 Ft/km-re emelkedett a gépjárművel történő utazási költségtérítés mértéke.

Magyar Urológus Társaság

Azülés ideje: 2014. május 23. Helye: SE Urológiai Klinika. Naprendi pontok. 1.) 2012. évi urológiai osztályos adatok és a 2013. évi adatgyűjtés megbeszélése. 2.) Irányelvfejlesztés. A Tagozat elnöke az ülést megnyitotta. A tagok egyöntetű szavazatukk

Jegyzőkönyv

NOB-3/2015. sz.ülés (NOB-19/2014-2018. sz. ülés) Jegyzőkönyv az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottság ának 2015. március 9-én, hétfőn, 9 óra 02 perckor az Országház Esterházy János tanácstermében megtartott üléséről

Filmszerzők és Előállítók Szerzői Jogvédő Egyesülete

a) azülés időpontját és helyét, az ülésen megjelentek nevét, b) a vezetőségi ülés levezető elnöke, a jegyzőkönyvvezető és a jegyzőkönyv hitelesítő nevét; c) az ülés napirendjét, lényeges eseményeit, az elhangzott indítványokat, az esetleges tilta-koz

Dokumentumok - Magyar Gasztroenterológiai Társaság

Magyar Gasztroenterológiai Társaság. A Magyar Gasztroenterológiai Társaság 62. Nagygyűlése. Időpont: 2020.06.06. - 2020.06.08.

konyhai kihúzható

Válassza a legjobbat, MARMORIN 2213 FEKETE KIHÚZHATÓ ZUHANYFEJES GRÁNIT MOSOGATÓ CSAPTELEP termékünk rendelkezésére áll webáruházunkban!

Jegyzőkönyvek - Optimist

Az alábbi menüpont alatt az Optimist Osztályszövetség elnökségi üléseiről illetve a Közgyűlésekről készült jegyzőkönyveket lehet letölteni, megnézni.

Archívumok

Vezetőségi ülés, március TISZTELT VEZETŐSÉGI TAGTÁRSUNK! Egyesületünk vezetőségi ülését 2012. március 01-én 16.30. órakor tartjuk Szombathely, Kisfaludy S. u. 1.

MFThirlevele 2017 szept okt HTE jav - foldtan.hu

Mérnökgeológiai és Környezetföldtani Szakosztály – Vezetőségi ülés – Budapest 6 Szeptember 18. Tudománytörténeti Szakosztály – Előadóülés – Budapest 6 Szeptember 28–29. Földtani és kultúrtörténeti emlékeink nyomában c. terepbejárás a Felvidéken 7 Okt