Minőségi bútorok online

160 cm tolóajtós gardrób

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Gardrób választék | Alpha Bútor
A szerkény 18 mm-es bútorlapból készül és az ár tartalmazza a belső polcokat, fiókokat és aksztókat is (mint a bemutató darabon). Gyere és nézd meg a Róbert Károly krt.i üzletünkben. Külméret: 160*203 cm, de kérhető 239*203 cm-es és 318*203 cm-es vál
Ariel tolóajtós gardrób 160 cm - SokSokBútor
Ariel tolóajtós gardrób 160 cm - Modern gardróbszekrény több méretben, teljes belső felszereltséggel, egyedi tükör díszítéssel, bőséges színválasztékkal.
Tolóajtós gardrób 160 »–› ÁrGép
Tony Tolóajtós Gardrób 160 cm A terméket elemenként összeszerelve szállítjuk. A Tony Tolóajtós Gardrób szintező lábakkal, fém csapágyas tolóajtó görgőkkel, és fém alsó felső vezetősínnel van felszerelve.
Lux tolóajtós gardrób kombinációk (239 cm)
Lux tolóajtós gardróbszekrény - 239 cm széles, 3 ajtós változat Egyik legkedveltebb daradja a tolóajtós gardróbszekrényeknek a Lux gardróbszekrény 239 cm széles változata, melynek ajtajai az Ön választása szerint lehet tükrösek, vagy fa mintázatúak,
***ITALY STYLE tolóajtós gardrób 160 cm*** | Szekrények
ITALY STYLE tolóajtós gardrób 160 cm Szekrények információk egy helyen! Tesztek és vélemények, árak és akciók a ITALY STYLE tolóajtós gardrób 160 cm termékről. További Szekrények árak és méretek, termék leírások és szállítási és készlet információk.
Carlo tolóajtós gardrób 160 cm 107 700 Ft - ért
A Carlo tolóajtós gardrób 160 cm biztosan merem állítani, hogy a legjobb választás főleg 107 700 Ft - ért. A Carlo tolóajtós gardrób 160 cm Magyarországon készül, a legmodernebb gyártástechnológiával.
Szabolcs Bútor Diszkont Nyíregyháza - Új bútorok
Boston tolóajtós gardrób 200 cm 18 mm-es laminált faforgácslap, ABS élfóliával zárva, süllyesztett fejű forgácslapcsavarral összeszerelve.A fiók fém fiókcsuszkával szerelt. A polcok fémpolctartókkal rögzítettek.
Nápoly 160 gardróbszekrény | Termékek>Hálószoba ...
A Nápoly 160 cm széles gardróbszekrény egy 80cm széles fiókos, polcos elemből és két 40 cm széles akasztós elemből áll. Nagy tükrös ajtóival hálószobánk terét is növelheti. A gardróbszekrény lehet rendelni 240-es méretben is 3db 80-as akasztós elembő
Gardrób választék | Alpha Bútor
A XIII. kerületi üzletünkből akár azonnal elszállítható a kiállítási BEST tolóajtós gardróbszekrény. A 160*203 cm-es gardrób egyik oldalában 2 akasztó, míg a másikban 2 fiók és 3 db polc található, melyek segítségével rendezetten tárolhatóak a ruhák.
Tolóajtós beépített szekrény-gardróbszekrény-beépített ...
Tolóajtós beépített szekrény Magasabb négyzetméterek esetén a gardróbszekrény mellett, vagy ahelyett kiváló megoldást jelent egy gardróbszoba. Meglepő, de az összkihasználtság szempontjából nem kell nagyobb területtel számolnunk.